Poftiti la cinema in aer liber, in Piata Libertatii din Timisoara! Vor rula filme interzise copiilor sub 15 ani. Intrarea e gratuita

TIMISOARA. Cinefilii din Timisoara sunt asteptati in acest final de saptamana in Piata Libertatii pentru a urmari doua filme in aer liber.

CITESTE SI: Demersul lui Dan Idolu a dat roade. Aeroportul Timisoara primeste 1 milion de euro pentru a acoperi o parte din pierderile suferite in timpul pandemiei de coronavirus. Ajutorul, aprobat de Comisia Europeana 

Proiectiile sunt programate vineri, 7 august, si sambata, 8 august, de la orele 20.30.

Vizionarile sunt gratuite si se vor desfasura cu respectarea normelor sanitare si a distantarii sociale, in limita a 500 de locuri.

Daca in urma cu aproape o luna timisorenii au vazut Casablanca si Postasul suna intotdeauna de doua ori, de aceasta data urmeaza sa fie proiectate pelicule realizate in ultimii 5 ani.

Primul este „Motherless Brooklyn”, film care ii are in rolurile principale pe Edward Norton, Alec Baldwin, Willem Dafoe, Bruce Willis sau Bobby Cannavale. Pelicula spune povestea unui detectiv care in New York-ul anilor 50 incearca sa afle cine i-a ucis mentorul. Filmul este regizat de Edward Norton.

Sambata seara timisorenii vor putea vedea o comedie de zile mari. „Going in style” este un film produs in 2017, care are in rolurile principale cinci monstri sacri ai cinematografiei americane. Michael Caine, Alan Arkin, Ann Margret, Christopher Lloyd si Morgan Freeman joaca sub comanda lui Zack Braff. Filmul este povestea a trei prieteni de-o viata care ajunsi la pensie pun la cale jefuirea unei banci.
Pe langa actorii enumerati, in film mai apar Matt Dillon, Joey King sau Siobhan Fallon Hogan.

Biletele in limita a 500 de locuri se vor putea obtine gratuit, pe baza de inscriere pentru fiecare film pe link-urile de mai jos:

– inscrieri Motherless Brooklyn 7 August: https://bit.ly/3ixOt8P
– inscrieri Going in Style 8 August: https://bit.ly/2ZBWfG1

Spectatorii vor purta masca si vor sta obligatoriu pe scaune, in caz contrar, vizionarea va fi intrerupta. La intrare, se va face testarea epidemiologica.

Accesul invitatilor cu locuri pe scaune (rezervate prin inscriere) se va face STRICT in intervalul orar 19.00 – 20.00 al fiecarei seri de film.

Dupa ora 20.00, locurile neocupate vor fi oferite celor interesati, pe baza unei inscrieri la fata locului si a testarii epidemiologice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.