Sofer de 21 de ani, baut la volan, si-a bagat prietenii-n spital. Accident cu 3 victime pe o sosea din Timis

TIMIS. Doua masini s-au izbit miercuri seara pe o sosea din Timis, trei oameni au fost raniti.

CITESTE SI: Da-i un nume noului caine politist al luptatorilor de la Trupele Speciale de Interventie. Foto 

Evenimentul rutier a avut loc in localitatea Sanpetru Mare. Un tanar sofer, de numai 21 de ani, care venea dinspre Periam nu a pastrat distanta regulamentara fata de o masina din fata si a izbit-o.

In urma impactului, trei oameni au fost raniti. Este vorba despre soferul masinii lovite, dar si despre alti doi tineri pasageri in autoturismul tanarului neatent. Politistii au avut si ei parte de o surpriza cand l-au verificat pe conducatorul auto vinovat.

Un tanar in varsta de 21 de ani a condus un autoturism pe DJ 682 dinspre Periam spre Sanpetru Mare, iar in localitatea Sanpetru Mare nu a pastrat distanta fata de autoturismul din fata sa si a intrat in coliziune cu acesta, care era condus de un barbat in varsta de 46 de ani. In urma impactului au rezultat 3 victime, respectiv soferul de 46 de ani si doi pasageri din autoturismul condus de tanarul de 21 de ani, respectiv doi baieti de 15, respectiv 19 ani. In urma testarii cu aparatul etilotest a soferului de 21 de ani a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat” a transmis pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Astfel, soferul vinovat de producerea accidentului se va alege cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.