Alina Gorghiu: Majorarea alocatiilor pentru copii se face!

Alocațiile pentru copii vor fi majorate conform unui calendar stabilit de Guvern, prima creștere urmând a avea loc de la 1 septembrie.

Este o altă măsură care arată clar că PNL își respectă promisiunile făcute românilor”, deși efortul financiar numai pentru acest an însumează 500 de milioane de lei, susține senatorul PNL de Timiș, Alina Gorghiu.

Majorarea alocațiilor pentru copii se face! PNL susține familiile active, susține natalitatea, susține cauza copiilor. După ultima dublare făcută anul trecut de PNL, de la 1 septembrie facem această mărire, deși presupune un impact financiar de 500 de milioane de lei pentru perioada de până la sfârșitul anului! Este o altă măsură care arată clar că PNL își respectă promisiunile făcute românilor. Așa cum PNL a crescut în ultimele trei cazuri alocațiile – ultima dată, chiar în 2019, și de data aceasta PNL își asumă responsabilitatea de a le dubla din nou. Treptat, etapizat, în funcție de cum permite creșterea economică și veniturile la buget„, transmite Alina Gorghiu într-o postare pe pagina sa de socializare.

Senatorul liberal precizează că decizia majorării alocațiilor se înscrie în linia dorită de PNL, adică „O ROMÂNIE ÎN CARE SE POATE, nu o Românie în care PSD poate numai ceea ce poftește”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.