Doua noi puncte de vanzare a biletelor in statiile STPT din Timisoara

TIMISOARA. Societatea de Transport Public Timisoara deschide doua noi chioscuri de vanzare a biletelor, ambele in zona centrala.

CITESTE SI: Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Am ajuns ciuma Europei, pentru ca nu respectam niste reguli sau instigam la nerespectarea lor 

Primul dintre acestea va fi amplasat in statia de langa Catedrala Mitropolitana, in care opresc autobuzele de pe liniile 33 si 33 barat.

Al doilea punct de vanzare a biletelor de calatorie va fi amplasat in Piata Marasti in statia in care opresc mijloacele de transport in comun de pe liniile 11, 14, 17, 18, M11 si M14.

Astfel, numarul punctelor de vanzare de la care pot fi achizitionate titluri de calatorie si abonamente a ajuns la 21. Acestea sunt amplasate in zonele: Pod Calea Sagului, Dambovita, Gara de Nord, Torontal, Calea Lipovei, Traian Grozavescu, Take Ionescu, Piata Traian, AEM, Bulevardul Sudului, Modern, Centrul Social – strada Renasterii, strada Cluj, Piata Timisoara 700, Piata Balcescu, Calea Girocului, Depou Dambovita, Catedrala Mitropolitana, Piata Marasti, Dumbravita si Ghiroda.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.