Trei jucatori noi la echipa de baschet, la Timisoara

TIMISOARA. Dupa ce a anuntat semnarea contractului cu puternicul pivot, Alexandru Olah, SCM Timisoara a continuat seria transferurilor. Vor juca in violet, in noul sezon, americanul Lewis Dolphin Stallworth IV, sarbo-bosniacul Nikola Gajic si Cristian Mocritchi, care revine dupa un an pe Bega.

CITESTE SI: Crestere uriasa a numarului de noi infectari cu COVID in Timis. 72 de confirmari numai in ultimele 24 de ore 

Stallworth se afla la prima experienta in Romania, in sezonul trecut evoluand in Superliga din Ucraina, la Zaporizhye, unde a inregistrat medii statistice de 14.7 puncte, 3.3 recuperari, 4.3 pase decisive, pentru 12.7 la eficienta. Acolo a fost coleg cu Brandon Randolph, legitimat la SCM in stagiunea 2018-2019. Stallworth are 24 de ani, masoara 1,85 metri si s-a nascut la Newhall, in statul California. Pozitia sa de baza este cea de conducator de joc, iar echipele la care a mai evoluat sunt UTEP Miners, Citadel Bulldogs si Texas-RGV Vaqueros.

Nikola Gajic are 29 de ani si este fundas. In sezonul trecut a evoluat la KK Bratunac, in Bosnia-Hertegovina, si ultima data la BCM U Pitesti. De-a lungul carierei a mai jucat la Jacksonville Juco (SUA), Stephen F. Austin State University (SUA), OKK Spars Sarajevo (Bosnia-Hertegovina), Sixt Primorska (Slovenia), BC Igokea Aleksandrovac (Bosnia-Hertegovina) si Helios Suns Domzale (Slovenia).

Cristian Mocritchi revine in alb-violet. Un singur sezon a stat departe de baschetul timisorean jucatorul nascut in Arad. Fundasul in varsta de 20 de ani a semnat un nou contract cu echipa violeta, dupa ce in stagiunea precedenta a evoluat la CSM VSKC Miercurea Ciuc. Mocritchi (foto) masoara 1,87 metri si este distribuit de regula pe pozitiile 1 si 2.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.