Crestere uriasa a numarului de noi infectari cu COVID in Timis. 72 de confirmari numai in ultimele 24 de ore

TIMISOARA. O adevarata explozie de cazuri de coronavirus in Timis in ultimele 24 de ore. Grupul de Comunicare Strategica a raportat 72 de nou infectati cu COVID, in conditiile in care Spitalul Victor Babes e deja plin, iar cazurile usoare si medii sunt deja preluate de spitalele suport.

Primii 56, dintre cei 93 de confirmati pozitiv la fermele Smithfield de langa Timisoara, se regasesc in aceasta raportare de sambata a celor 72 de noi infectari din Timis.

CITESTE SI: Aproape 100 de angajati de la fermele Smithfield de langa Timisoara, infectati cu coronavirus 

CITESTE SI: Fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata si sanatatea lui, pana in punctul in care pune in pericol sanatatea celorlalti. Medicul Virgil Musta de la Timisoara despre cresterea uriasa a numarului de cazuri de COVID si cei care nu respecta nicio regula in pandemia de coronavirus 

Se pune in functiune Spitalul de Campanie amenajat pe Stadionul CFR si s-a dat in folosinta unitatea de Terapie Intensiva a ISU Timis instalata in curtea Spitalului de Boli Infectioase Timisoara, cu 12 paturi ATI.

Aproape 100 de angajati de la fermele Smithfield au fost depistati pozitiv in urma primelor 800 de teste facute, iar DSP a luat deja masuri. Cei confirmati cu COVID 19 vor fi carantinati intr-un camin pus la dispozitie de compania de prelucrare a carnii de porc din Timis.

In tara au fost raportate 899 de noi imbolnaviri, si peste 36.600 de cazuri, de la inceputul pandemiei.

CITESTE SI: Aceste teorii false sunt crime. Ii rugam sa vina sa le aratam mortii si pacientii din Terapie Intensiva, care se sufoca’. Indemnul managerului de la Spitalul Victor Babes din Timisoara pentru cei care nu cred ca exista COVID

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.