Barcelona, din nou in izolare. Vor fi impuse noi restrictii din cauza cresterii numarului de infectari cu coronavirus

Cresterea alarmanta a numarului de infectari a convins autoritatile sa impuna din nou restrictii in capitala Catalunyei.

CITESTE SI: Doar 500 de oameni vor putea participa la spectacolul de Ziua Timisoarei. Pe scena vor urca Andreea Voica, Ionut Fulea sau Carmen Popovici Dumbrava 

Se inchid din nou cinematografele, teatrele si cluburile de noapte. Restaurantele si barurile trebuie sa functioneze la jumatate din capacitate, pentru a evita aglomerarile si nu mai sunt permise adunarile publice mai mari de 10 persoane.

In afara Barcelonei, cel mai ingrijorator focar este cel din Lerida, un oras cu 160.000 de locuitori. La nivelul intregii Spanii, sunt inca 120 de focare active de coronavirus, despre care guvernul de la Madrid sustine ca sunt controlabile, scrie digi24.ro.

Joi, regele Felipe, membrii guvernului și liderii Uniunii Europene au participat la o ceremonie în onoarea zecilor de mii de victime ale pandemiei de coronavirus.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.