Cupa Romaniei ramane in… aer. Handbalistii de la Poli Timisoara nu stiu cand vor juca oficial

TIMISOARA. Starea de incertitudine in sport continua si va mai continua mult timp. In afara de fotbal, majoritatea sporturilor de echipa au intrat in pauza fortata din martie. Chiar daca sportivii se antreneaza, exista inca o stare care nu prevesteste lucruri bune.

CITESTE SI: ‘Ce mai e si cu scarbosenia asta in centrul orasului?’ Creatura plimbata in Piata Unirii din Timisoara 

Handbalistii de la Poli au primit unda verde sa se antreneze in sala, dar motivele de ingrijorare nu au disparut.

S-a vazut pe jucatori, ca erau foarte doritori sa intre in sala, sa atinga mingea, sa se bucure de handbal dupa atata pauza! Le-am dat această bucurie, insa avem in continuare unele restrictii, pe care încercam sa le respectam intocmai. Este, totusi, greu de imaginat ca restrictiile vor exista pe termen lung, pentru ca practic nu mai putem vorbi de joc de handbal, atat timp cat nu ai voie sa ai niciun fel de contact. De maxima importanta ramane sanatatea jucatorilor si vom incerca sa imbinam cat se poate de mult ceea ce ne intereseaza din punct de vedere tehnic cu aceste restrictii, care vom vedea daca vor continua sau nu”, a spus Vlad Caba, tehnicianul violetilor, dupa primul antrenament in sala.

 

Acesta a vorbit si de incertitudinile din ziua de astazi.

Nu cred ca vom avea voie sa ne facem jocurile de pregatire si nu-mi imaginez ca cineva poate sa intre intr-o competitie oficiala fara niste jocuri de verificare. In al doilea rand, in acest moment, jucatorii nu sunt nici la o capacitate fizica nici macar pentru jocuri de pregatire. Noi am stabilit initial, pe hartie, ca saptamana viitoare vom avea meciuri cu Resita, dar sunt convins ca nu le vom putea desfasura. Nici nu cred ca ar fi utile, pentru ca, cel putin noi, am facut mai mult antrenamente pe stadion si am intrat cu 10 zile mai tarziu in sala. Probabil ca aceste jocuri vor fi amanate sau contramandate, in functie de ce decizii se vor lua…”.

Cat despre organizarea Cupei Romaniei, clubul banatean nu va dori sa il organizeze, atata timp cat nu va fi garantat accesul publicului. Pe foaie, semifinalele Cupei ar urma sa se dispute in mai putin de o luna, dar in starea de alerta este greu de gandit ca aceasta competitie se va si desfasura la data anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.