Apa la robinet pentru sute de oameni intr-o localitate din Timis. Aquatim a modernizat reteaua de distributie

TIMIS. Retea nou nouta de distributie a apei intr-un sat din Timis, la care se pot racorda sute de oameni.

Aproape 800 de oameni care locuiesc in satul Silagiu, aflat la 4 kilometri de Buzias, vor avea apa potabila la robinet odata cu finalizarea unei investitii a companiei Aquatim.

Noua retea de distributie are 12,8 kilometri si acopera toate strazile din Silagiu, localitate fara sistem centralizat de alimentare cu apa pâna acum. Apa potabila este adusa din Buzias, printr-o conducta de aductiune, de circa 2,5 km lungime, amplasata de-a lungul drumului judetean de legatura cu aceasta localitate.

Au fost realizate si 275 bransamente de apa, prevazute cu camine de apometru, complet echipate, iar pentru conectarea la noua retea, locuitorii din Silagiu se pot adresa sucursalei Aquatim din Buzias, de pe str. Bisericii nr. 6B (tel. 0256 321 051, [email protected]) sau reprezentantului local al companiei de apa (telefon 0757 574055).

Pentru avizul tehnic, ce se elibereaza gratuit, si incheierea contractului cu compania de apa, sunt necesare o cerere tipizata, un extras CF al imobilului si o copie a actului de identitate, pentru persoane fizice. Persoanele juridice trebuie sa prezinte certificatul de inregistrare, precum si cel de inregistrare in scopuri de TVA. Salariatii Aquatim vor oferi clientilor suportul necesar in pregatirea documentatiilor.

Lucrarea amintita, in valoare de 2,3 milioane de lei, a fost realizata de firma Complet Instal Construct SRL si mai cuprinde, pe lânga reteaua propriu-zisa, gospodaria de apa, adica doua rezervoare de inmagazinare, de 60 mc, o statie de pompare si o instalatie de dezinfectie cu hipoclorit de sodiu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.