Constructia metalica din zona Lipovei, desfiintata, la Timisoara. Circulatie inchisa de luni dimineata

TIMISOARA. La doi ani de cand a fost demolata o constructie similara in zona Girocului, a venit si vremea estacadei din cealalta parte a orasului sa fie desfiintata.

CITESTE SI: Alte zone mari din Timisoara intra in curatenie generala. Unde se matura si se spala strazile. Programul pe zile, ca sa stiti cand sa va mutati masinile 

Constructia de pe Divizia 9 Cavalerie este de multa vreme in paragina. Tabla de pe ea a ruginit, iar in unele zone chiar s-a prabusit. Pentru evitarea unor accidente, estacada urmeaza sa fie demolata in urmatoarele zile.

Echipele Colterm au inceput pregatirile pentru desfiintarea constructiei metalice, iar demolarea efectiva va incepe luni si ar trebui sa se incheie marti.

Demolarea efectiva a structurii din metal va incepe luni, 13 iulie 2020. Astfel, incepand de la ora 7 a zilei de luni, traficul rutier va fi oprit pe strada Divizia 9 Cavalerie, pe tronsonul cuprins intre Calea Sever Bocu si str. Ion Roata„, au transmis reprezentantii Colterm.

Pentru ca lucrarile sa se poata desfasura fara probleme, circulatia va fi inchisa de luni dimineata, cu incepere de la ora 7.00, strada urmand sa ramana inchisa pana vineri, 17 iulie, conform celor transmise de municipalitate.

Din cauza inchiderii traficului in zona, mijloacele de transport ale STPT vor rula pe trasee deviate.

Autobuzele de pe linia Expres 2, pe sensul Continental – Stuparilor, vor circula normal pana pe strada Sfintii Apostoli Petru si Pavel, iar la intersectia cu strada Holdelor vor intoarce la sensul giratoriu si vor reveni pe traseul: strada Sfintii Apostoli Petru si Pavel – Calea Sever Bocu – strada Amurgului, revenind pe traseul normal pana la Continental. Se va folosi statia „Holdelor”, iar statiile „Stuparilor”, „Gara de Est” si „Dedeman” vor fi suspendate. Autobuzele de pe linia 40, sensul Grozavescu – Stuparilor, vor circula normal pana pe bulevardul Antenelor, Calea Mall-ului (după benzinarie) – strada Aristide Demetriade si, in continuare, pe traseul normal. Statiile „Mall”, „Divizia 9 Cavalerie” si „Dedeman” vor fi suspendate.

Acum 2 ani a disparut ‘Baricada’ de pe Martirilor

Aceasta este a doua constructie de acelasi tip ce va fi pusa la pamant in ultimii ani, dupa ce in 2018 a fost demolata cea de pe Calea Martirilor, odata ce strada a fost largita de la intrarea in oras pana la intersectia cu strada Maresal Constantin Prezan.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.