Si infectat cu Covid, si batut bine. Un fotbalist din Timisoara a incasat-o de la colegii de echipa

Un fost international de tineret nascut in Timisoara a fost batut de 3 colegi de echipa.

CITESTE SI: 9 oameni implicati intr-un accident pe autostrada Timisoara – Lugoj. A fost chemat elicopterul SMURD. Foto 

S-a intamplat in Albania, acolo unde timisoreanul Deian Boldor joaca in prezent pentru Partizani. Inaintea derby-ului cu KF Tirana, fotbalistul timisorean in varsta de 25 de ani a fost testat pentru Covid-19, iar rezultatul a fost pozitiv. Dupa ce tot lotul a trecut prin acest test, alti trei fotbalisti au primit si ei acelasi rezultat ca si Boldor.

Eraldo Cinari, Esat Mala și Kristi Kote, colegi ai romanului, l-au considerat pe Boldor vinovat pentru ca au fost si ei infectati si au mers la casa acestuia sa ii ceara socoteala. Lucrurile au degenerat si a rezultat o incaierare in toata regula. Vecinii timisoreanului au chemat politia, iar colegii lui Boldor au fost arestati, scrie prosport.ro.

Deian Boldor a ajuns si el la spital pentru a primi ingrijiri medicale, dupa care fundasul roman va intra in izolare.

Boldor isi va incheia contractul cu Partizani la finalul acestei luni, dupa care va trebui sa se intoarca la clubul Hellas Verona, care l-a imprumutat in Albania.

Deian Boldor a inceput fotbalul la LPS Banatul Timisoara, dupa care a fost transferat de AS Roma, unde a ramas un sezon. In cariera a mai evoluat pana acum la Pescara, Virtus Lanciano, Bologna, Hellas Verona, Montreal Impact sau Foggia. Timisoreanul are 14 prezente in nationala sub 21 de ani, pentru care a marcat un gol.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.