Presiune scazuta la apa in mai multe localitati din Timis la inceputul saptamanii

TIMIS. Aquatim continua interventiile la reteaua de distributie a apei si saptamana viitoare, iar sute de oameni vor avea presiune scazuta la robinete.

CITESTE SI: Alte zone mari din Timisoara intra in curatenie generala. Unde se matura si se spala strazile. Programul pe zile, ca sa stiti cand sa va mutati masinile 

Astfel, luni, 13 iulie, la Sinersig se vor efectua spalari ale retelei de apa intre orele 9 si 12. In acest interval orar presiunea apei va fi scazuta la robinete.

De luni echipele Aquatim vor incepe o serie de interventii la Buzias si Bacova. De luni pana vineri, intre orele 8 si 15 se vor efectua spalari ale retelelor de apa.

In Buzias, in aceasta perioada, se vor spala si rezervoarele de inmagazinare apa de 1000 m3. Se va inregistra presiune scazuta.

Spalari se vor efectua si in 13 si 14 iulie, in Racovita, Hitias si Ficatar. Intre orele 08:00-15:00, presiunea apei va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal, apa de la robinet va fi tulbure. Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Compania ii sfatuieste pe consumatori sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.