Accident grav in Complexul Studentesc din Timisoara. Motociclist lovit de masina

TIMISOARA. Accident, miercuri seara, intr-o intersectie din Complexul Studentesc, la Timisoara.

CITESTE SI: Se reintroduce starea de urgenta in Romania? Anuntul de ultima ora al ministrului Sanatatii, dupa recordul de noi infectati cu COVID 19 

Evenimentul rutier a avut loc pe bulevardul Eroilor de la Tisa, la intersectia cu strada care duce catre Facultatea de Drept. Soferul unui autoturism a izbit puternic un motociclist, iar in urma impactului acesta din urma a fost trantit pe asfalt.

La fata locului au ajuns echipaje ale Politiei si Ambulantei. Motociclistul a primit ingrijiri medicale, dupa care a fost transportat la spital.

Un tanar in varsta de 21 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Eroilor de la Tisa, dinspre strada Cluj catre Aleea FC Ripensia, iar la un moment dat a efectuat virajul la stanga, fara a se asigura corespunzator, catre Facultatea de Drept, si nu a acordat prioritate de trecere unei motocilete ce circula regulamentar, condusa de un barbat in varsta de 40 de ani. In urma impactului au rezultat doua victime, respectiv barbatul in varsta de 40 de ani, si o femeie in varsta de 22 de ani, pasagera in autoturismul condus de barbatul de 21 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Foto: Info Trafic jud. Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. DECE NU amintiti de zecile de motociclisti care fac slalom printre masini cu viteza mult peste 50 km/h?
    Te trezesti cu el in fata, adeseori iti sufla la cm de masina,

    • 👍

    • pentru ca nu despre ei e vorba in articolu asta imbecil nenorocit ce esti, majoritatea motociclistilor mor pe sosele din cauza retardatilor care nu inteleg cum functioneaza prioritatea

      • Bai motociclist nenorocit ce esti…ia calculeaza fututi marea matii de bou cati metrii pe secunda faci cu kkt ala al tau de motor la 50 de km/h,iar dupa aia daca inca nu te-ai incurcat cati metrii pe secunda faci la 100 de km/h.Apoi te rog sa ne spui daca circuland cu viteza legala prin oras ai timp sa eviti tu nenorocitii care iti taie calea sau nu.Majoritatea dintre voi o ardeti cu peste 100 prin oras…asa ca mai taceti dreacu din gura si mergeti la dracu sa va ia cu tot cu motoarele voastre furioase si turate cacam-as pe ele.OK?!

        • „iarta-l Doamne ca nu stie ce spune”.
          Draga razvan ai grad de discernamant zero si de aici, o multitudine de consecinte relative la nivelul „telectului”.
          Romulus, ai fost foarte indulgent cu razvan.

        • @romulus, nu mai bine înveți tu să scrii corect înainte de a înjura ca un prost?

      • Nu înțeleg „filtrarea” traficului făcută de voi? Chestia care nu există în Codul Rutier, ba chiar e contravenție? Adică trecerea haotică printre mașini de pe o bandă pe cealaltă pe care o practică toți donatorii de organe pe două roți?

  2. Eu nu cred că Motociclistul ar fi circulat regulamentar, așa cum scrie in articol, din păcate ,mai devreme sau mai târziu,cam asta va fi soarta tuturor motocicliștilor care merg cu viteza excesiva, problema este că sunt implicați și soferii. Ar fi bine de meditat la asta.

    • Eu cred că tu crezi bine. Majoritatea se dau inocenţi, nevinovaţi. În realitate sunt nişte Cretini. În special ăia cu tobe modificate care ambalează de le ia dracu. Noaptea la ora 3-4 şi dacă merg la relantiu cu ele, huruie de te ia naiba în casă. Eu nu am înjurat în viaţa mea cât am înjurat în ultimile 2 luni din cauza lor. Unu a trecut pe lângă mine pe zebră cu 130 Km/h. se întrecea cu alt cretin cu maşina. Aşa că îl bag direct în paştele mami lui pe ăla cu motorul roşu din imagine. Când circulă cu 100 la ora prin oraş nici să vrei nu ai cum să-i acorzi prioritate. Strada e liberă şi în secunda 2 îţi taie calea şi zice că nu i-ai acordat prioritate. Tocmai acum un imbecil nu mi-a acordat mie prioritate pe zebră. Din gaşca aia de şmecheri….O să plătiţi toţi, pe rând, pentru teribilismul ăsta cretin.

  3. Tanarul de 21 ani nu prea era obisnuit cu masina….la el la sat in holtenia nu prea „e” masini.
    Idiotul se credea pe izlaz la ma-sa.

    • Trebuia să fie și un dobitoc ca tine cu o idee proastă și fixă, oltenii sunt de vină!
      Prost ești boule!
      @Stefan