Benga, multumit de propriii jucatori, dupa o saptamana de antrenamente pe grupe, la Timisoara

TIMISOARA. Mobilizare si continuitate, cuvintele de ordine la Politehnica Timisoara. Octavian Benga, antrenorul alb-violetilor, este multumit de cum au raspuns jucatorii, la o saptamana de la reluarea pregatirilor.

CITESTE SI: Timisoara ar putea organiza turneul Final 4 al Cupei Romaniei la handbal masculin. Cu o conditie

In vremuri pandemice, Politehnica Timisoara pregateste noua stagiune a Ligii a II-a.

Prima saptamana a decurs foarte bine. Jucatorii au aratat foarte bine din punct de vedere fizic. S-a vazut o bucurie, o placere si o dorinta de a reveni la antrenamente si de a relua munca. Sunt multumit de primele sapte zile, de cum au reactionat jucatorii din toate punctele de vedere”, a specificat Octavian Bega.

Antrenamentele vor continua in acelasi mod: o sedinta de pregatire pe zi pentru fiecare dintre cele trei grupe in care a fost impartit lotul, pentru a fi respectate normele aflate in vigoare. Fotbalistii de la Politehnica s-au pregatit inclusiv sambata, singura zi libera fiind duminica.

La alb-violeti s-a pastrat nucleul de anul trecut, intrucat o buna parte a jucatorilor au semnat noi contracte cu echipa. Este vorba de Alex Pop, Ionut Coada, Bogdan Vasile, Vlad Bate si Alex Munteanu.

O mare parte din jucatori, chiar marea majoritate a ramas. Mi-am dorit in mod expres sa ramana nucleul. Nu numai prin prisma faptului sentimental, caci trebuie sa recunosc ca m-am atasat de jucatori. Am avut o relatie extraordinara cu ei si nu pot sa uit lucrul acesta. Ma bucura faptul ca si-au dorit in continuare sa joace la Politehnica. E important pentru ca nu am primat partea financiara, ei si-au dorit sa continue la Politehnica si asta conteaza foarte mult”, a mai spus Benga, antrenorul principal al Politehnicii Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.