Accident pe soseaua care leaga Timisoara de sudul tarii. Un om a murit, iar drumul a fost blocat

TIMIS. Accident mortal in Timis, luni dupa-amiaza, cu trei masini implicate, in urma caruia un om a murit.

CITESTE SI: Muscat cu furie de nas in timpul unui scandal langa Timisoara. O masina a fost facuta zob. Incaierare nebuna, oprita de politisti si jandarmi 

Evenimentul rutier a avut loc in apropierea localitatii Gavojdia. Din primele informatii, se pare ca un barbat care circula de la Lugoj catre Caransebes a pierdut controlul masinii, a patruns pe contrasens, unde s-a lovit puternic de un tir, iar de aici a ricosat intr-un alt autovehicul.

La fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor si Ambulantei, fiind chemat si elicopterul SMURD. Un echipaj de descarcerare a intervenit pentru a-l scoate pe sofer dintre fiarele contorsionate si l-a predat medicilor, insa nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Politistii ajunsi la locul accidentului au avut parte si de o surpriza. Unul dintre soferii nevinovati consumase bauturi alcoolice.

Un barbat in varsta de 43 de ani a condus un autoturism dinspre Lugoj inspre Caransebes si nu a adaptat viteza intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul autoturismului, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autotren condus de un barbat in varsta de 44 de ani, ulterior fiind proiectat intr-un alt autotren condus de un barbat in varsta de 41 de ani. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv barbatul in varsta de 43 de ani. In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat faptul ca barbatul in varsta de 41 de ani avea o imbibatie alcoolica de 0,19 mg/l alcool pur in aerul expirat„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Circulatia in zona accidentului a fost blocata pe timpul efectuarii cercetarilor de catre politisti.

Foto: lugojinfo.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Si acum cel nevinovat pica de „fazan”. Asta e, nu fiti boi, nu puneti limba pe a!cool cand va urcati la volan. Eu unul sunt 100% de acord cu toleranta zero la alcool la noi. La noi nu se stie limita. Am condus in Italia dupa un pahar de vin baut la pranz. Dar atentie, doar un pahar! Adica maxim 175 ml. Nu mai mult! La control totul a fost in regula. La doua pahare dadeam de dracu’ mai rau ca la noi. Daca ma duc in oras si vreau sa beau iau taxiul. Daca sunt si sofer profesionist de ce naiba sa raman fara paine pentru o bere sau un pahar de vin? Nu cred ca bause mai mult cel nevinovat. Dar regula e regula si trebuie respectata.

  2. …deci scrieti ca sunt doua autotrenuri in accident …iar in foto apare o masina 100% praf si una cam 70% …si nici un autotren !!!