Transfugii indieni au antemergator cu BMW, in Banat. Planul unor calauze, facut praf de politisti

Inventivitatea romanului nu are limite cand este vorba de castigat bani. Au demonstrat-o doi barbati si o femeie care au vrut sa ‘dea o mana de ajutor’ unor indieni sa ajunga in vestul Europei.

CITESTE SI: Mai aproape de momentul in care vom merge cu vaporasul catre Serbia. Stadiul lucrarilor la Nodul hidrotehnic de la Sanmihaiu Roman, aflat in apropiere de Timisoara 

Cei trei au preluat un grup de transfugi in Caras-Severin, insa de aceasta data si-au facut si un plan sa nu fie prinsi de politisti. Femeia a plecat inaintea partenerilor sai la volanul unui BMW sa sondeze terenul si sa ii anunte pe colegi daca apar politistii pe drum. Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ.

Femeia a fost trasa pe dreapta in localitatea caraseana Goruia. Tanara nu a mai apucat sa isi anunte si colegii, care o urmau cu un microbuz, si acestia au fost si ei opriti cateva minute mai tarziu. In masina de transport au fost gasiti cinci barbati si o femeie, cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani, care veneau din India.

Cei trei romani vor fi cercetati pentru trafic de migranti, iar cei 6 indieni pentru trecere frauduloasa a frontierei de stat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Beamveu….e clar: sunt holteni.
    Ajuta si ei cum pot. La fel au fost ajutati si ei sa ajunga in vest…