Ripensia Timisoara si-a amanat trialul si s-a mai departit de doi jucatori

TIMISOARA. Programat saptamana viitoare, trialul anuntat de divizionara secunda Ripensia se amana. Echipa timisoareana a anuntat si despartirea de doi jucatori, ducand numarul plecatilor in aceasta vara la cinci.

„Datorita ultimelor decizii luate de Guvernul Romaniei cu privire la masurile de preventie a raspandirii virusului SARS-Cov-2 si in urma unei scrisori explicative primite de la FRF privind reluarea antrenamentelor echipelor din ligile inferioare, suntem nevoiti sa reprogramam trialul la o data pe care o vom stabili ulterior in functie de evolutia pandemiei”, se arata intr-un comunicat al clubului.

Altfel, clubul ros-galben s-a despartit de alti doi jucatori. Este vorba despre Mihai Hecsko si Caius Lungu. Hecsko a venit la club in 2016, a pus umarul la doua promovari (din L4 în L3 si L3 in L2) si a adunat 38 de aparitii in liga a doua pentru echipa. Lungu a ajuns la Ripensia in vara anului trecut si a adunat 20 de prezente pentru gruparea banateana in liga a doua.

Anterior clubul a anuntat ca s-a mai departit de trei jucatori, mijlocasii Monea si Chera si portarul Horatiu Moldovan.

Reunirea echipei este programata pentru inceputul saptamanii viitoare sub comanda noului antrenor, Cosmin Petruescu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.