O generatie foarte buna de juniori a Politehnicii Timisoara va juca in Liga 3

TIMISOARA. Politehnica Timişoara si Fortuna Becicherecu Mic au semnat un interesant acord de colaborare. Cum echipa din judetul Timis nu dorea sa mai continue in Liga 3, deoarece broia sa se axeye mai mult pe echipa feminina, gruparea alb-violeta a venit cu o idee interesanta, care a fost si parafata. Prin acesta, marea majoritate a componenţilor grupei de juniori nascuti in anul 2003 a clubului alb-violet vor evolua in sezonul urmator pentru din Becicherec.

„Suntem incantati ca, alaturi de domnul rector, impreuna cu Universitatea Politehnica Timisoara, am incheiat un acord, spun eu istoric, pentru comuna noastra, in vederea sustinerii participarii in Liga a III-a a unei echipe de tineri. Ne dorim foarte mult ca aceasta experienta sa fie una pozitiva”, a spus Raimond Rusu, primarul comunei Becicherecu Mic.

„Am semnat un acord important pentru ceea ce inseamna strategia de viitor a clubului Politehnica Timisoara. Practic, generaţia 2003, generatia noastra de juniori, va avea ocazia sa se confrunte cu echipe puternice din Liga a III-a. Impreuna cu colegii de la Fortuna Becicherecu Mic am semnat un acord prin care efectiv lotul echipei va reprezenta Fortuna in Liga a III-a. E un pas important pentru noi. Caci cu aceasta ocazie vom vedea care e nivelul actual al acestor juniori. Tinta noastra fiind de a identifica posibilii jucatori care sa faca parte din lotul primei echipe cat mai curand sau care poate sa constituie o sursa financiara prin transferul lor la alte cluburi de prestigiu”, a concluzionat Viorel-Aurel Serban, presedintele Politehnicii Timisoara.

Juniorii timisoreni vor fi pregatiti in perioada pe care o vor petrece la Fortuna Becicherecu Mic tot de catre profesorul Iulian Prodana, antrenorul grupei 2003 si conducatorul Centrului de copii si juniori al Politehnicii.

Fortuna Becicherecu Mic e un club din judetul Timis infiintat in anul 2016. Echipa a promovat apoi succesiv, sezon de sezon, din Liga a VI-a pana in Liga a III-a. Din calitate de nou promovata in esalonul al treilea, Fortuna ocupa locul 10 in seria a IV-a la momentul inghetarii sezonului 2019-20 la acest nivel.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.