Restrictii de circulatie pe Autostrada Timisoara – Lugoj, noduri rutiere inchise temporar. Traficul va fi deviat

TIMISOARA. Anunt important pentru soferi de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.

Incepand cu 1 iulie, vor fi instituite restrictii de circulatie pe autostrada A1 Timisoara – Lugoj, Lotul 2, km 468+602 – km 494+222, pentru lucrari de reparatii si intretinere a partii carosabile.

Traficul va fi deviat de pe o cale pe alta, iar nodurile rutiere Topolovatu Mare, respectiv Remetea Mare, vor fi inchise succesiv. Lucrarile se vor executa doar pe timp de zi, inclusiv in week-end.

Pe sectoarele de drum pe care circulatia se va desfasura in ambele sensuri va fi instituita restrictie de viteza, la 80 km/h, iar depasirea va fi interzisa. Sensurile de circulatie, pe calea de rulare deschisa circulatiei publice, vor fi delimitate prin balize directionale.

„In dreptul nodurilor rutiere Topolovatu Mare si Remetea Mare, precum si a benzilor de decelerare si accelerare aferente, unde circulatia se va desfasura in ambele sensuri, va fi montat parapete despartitor. Mentionam ca lucrarile efectuate la cele doua noduri rutiere nu se vor executa in aceeasi perioada de timp. Lucrarile sunt executate de antreprenorul Tirrena Scavi S.p.A, in perioada de garantie”, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale aflate in administrarea D.R.D.P. Timisoara pot fi obtinute de la Dispeceratul regional, la numarul de telefon 0256/246.620 sau accesand pagina de internet www.drdptm.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.