Noua lista a tarilor din zona verde de COVID 19. Cei care vin in Romania din aceste state nu vor sta in izolare sau carantina

Institutul National de Sanatate Publica a publicat lista tarilor din zona verde de coronavirus.

Ea a intrat in vigoare marti la ora 0.00.

Persoanele asimptomatice care vin in Romania din statele din zona verde sunt exceptate de la masura carantinarii.

Lista intrata in vigoare in aceasta saptamana cuprinde urmatoarele state: Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Confederatia Elvetiana, Estonia, Finlanda, Franta metropolitana (teritoriul european al Frantei), Germania (cu exceptia districtului Kreis Gutersloh care este zona galbena), Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia si Ungaria.

Toate persoanele asimptomatice care sosesc in România dintr-o tara care nu face parte din lista tarilor exceptate trebuie sa intre in izolare la domiciliu 14 zile/ carantina; izolarea se aplica tuturor persoanelor care locuiesc la aceeasi adresa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Din nou lipsesc Serbia si Republica Moldova. Intreb daca POLITICA EXTERNA A ROMANIEI este facuta la Bucuresti sau in alta parte? Prea sare in ochi ca cei care fac LEGEA sunt straini cooperari regionale !!!

    • Mda, sotul meu este in Serbia si nu poate veni la mine in Romania din cauza ca nu-i dau astia viza. Daca aveam un copil si acesta statea fara tata 4 luni innebuneam. Inconstienti. UE a pus Serbia pe lista verde, Romania se mai gandeste. Romania deja incepe sa nu mai fie primita in alte state europene din cauza cazurilor, Serbia in schimb da. Ai nostri sunt varza…o sa dispareti voi in curand.

  2. vad ca doar unele tari sunt dar de turcia nu se spune nimic