Incolonati spre vestul Europei. Migranti din cinci tari capturati in miez de noapte pe o sosea din Banat

Nici ploile din ultima vreme, nici pandemia de coronavirus nu ii opresc.

CITESTE SI: Copil atacat si batut de niste tineri la Timisoara in plina strada. Video 

Zece transfugi au fost prinsi de politisti in timp ce se indreptau, sperau ei, spre tari din vestul Europei. Cei 10 au fost preluati de trei soferi in Caras-Severin si urmau sa fie transportati pana la frontiera cu Ungaria pentru a-si continua drumul.

Politistii de frontiera au tras pe dreapta cele trei masini, la 15 minute dupa miezul noptii, la iesirea din Surducu Mare si au si chemat un echipaj medical pentru efectuarea triajului epidemiologic. Din primele verificari, oamenii legii au aflat ca cei 10 sunt din Siria, Iran, Irak, Afganistan si Yemen si au varste cuprinse intre 15 si 44 de ani.

Astfel, migrantii urmeaza sa fie cercetati pentru trecere frauduloasa a frontierei, in timp ce soferii romani sunt cercetati pentru infractiunea de trafic de migranti.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.