Accident pe soseaua care leaga Timisoara de sudul tarii. Oameni raniti, trafic blocat

Accident miercuri dupa-amiaza pe DN6 intre un tir si o masina de teren.

CITESTE SI: Accident violent pe soseaua Timisoara-Lugoj. Un tanar de 19 ani mort, aruncat din masina. Foto 

Evenimentul rutier a avut loc in apropierea localitatii carasene Armenis. Soferul unui SUV a intrat cu viteza prea mare intr-o curba stransa la dreapta, masina a derapat si s-a izbit cu partea din stanga spate de un tir, care circula regulamentar catre Orsova.

In urma accidentului, doi oameni au fost preluati de ambulante si transportati la spital.

In timp ce conducea un autoturism de teren, din directia Orsova-Caransebes, un barbat de 38 de ani nu ar fi adaptat viteza la conditiile de drum, pe fondul unui carosabil ud, intr-o curba deosebit de periculoasa la dreapta, derapand si lovind cu partea stanga spate, un ansamblu de vehicule condus regulamentar din sens opus, de un barbat de 47 de ani. In urma accidentului, a rezultat ranirea a 2 persoane, care au transportate la spital pentru îngrijiri medicale„, au transmis reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Cei doi soferi au fost testati cu aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu bause inainte de a se urca la volan.

Traficul pe tronsonul Caransebes-Orsova este blocat, iar circulatia ar putea fi reluata in regim normal in jurul orei 17.30.

UPDATE: Circulatia a fost reluata in conditii normale, dupa ce au fost finalizate cercetarile politistilor si au fost eliberate benzile.

Foto: DRDP Timisoara

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.