Doua autobuze vor circula pe rute deviate la Timisoara

TIMISOARA. Doua linii de autobuz expres vor avea rute schimbate sambata si duminica din cauza unor lucrari care se fac pe strada Divizia 9 Cavalerie.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Se inchide traficul pe o strada intens circulata din Timisoara 

Mijloacele de transport vizate sunt Expres 2 si autobuzul  40. Odata cu modificarile de traseu si unele statii in care opreau de obicei vor fi suspendate.

Autobuzele de pe linia Expres 2, sensul sensul spre Continental – Stuparilor, vor circula normal pana pe strada Sfintii Apostoli Petru si Pavel, iar la intersectia cu strada Holdelor vor intoarce la sensul giratoriu si vor reveni pe traseul: strada Sfintii Apostoli Petru si Pavel – Calea Sever Bocu – strada Amurgului, dupa care vor intra pe traseul normal pana la Continental. In aceste conditii, autobuzele de pe linia E2 vor opri in statia „Holdelor”, aferenta liniei 40. in zilele de 13 si 14 iunie, autobuzele de pe aceeasi linie nu vor opri in statiile „Stuparilor”, „ Gara de Est” si „Dedeman”.

Autobuzele de pe linia 40, sensul Grozavescu – Stuparilor, vor circula normal pana pe bulevardul Antenei, dupa care vor continua pe Calea Mall-ului – strada Aristide Demetriade si in continuare pe traseul consacrat. Statiile „Mall”, „Divizia 9 Cavalerie” si „Dedeman” vor fi suspendate„, au transmis reprezentantii STPT.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.