A scazut numarul celor intrati in izolare la Timisoara si in judet. Peste 100 de oameni sunt inca in carantina

TIMISOARA. Dupa doua zile in care numarul celor veniti din afara tarii si intrati in izolare a crescut, peste 100 si-au incheiat cele doua saptamani in care trebuiau sa stea departe de rude si prieteni.

CITESTE SI: Operatiune fulger a DIICOT Timisoara pentru capturarea unei retele care a plasat mii de euro falsi pe piata. Descoperirea politistilor de la Crima Organizata 

Astfel, conform ultimei raportari, joi dimineata se mai afla in izolare 3350 de oameni, cu 140 mai putini decat in ziua precedenta.

20 oameni au iesit din carantina in ultimele 24 de ore, insa au intrat alti 5, numarul celor total fiind acum de 101.

In ultimele 24 de ore, echipajele politiei si jandarmeriei au verificat 1695 de persoane, dintre care doua au fost prinse ca nu respectau masurile de izolare. Acestea au fost amendate cu cate 1000 de lei si introduse in carantina pentru doua saptamani, pe care o vor achita din propriul buzunar.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.