Timisul da startul in sezonul de raliuri. Prima cursa post pandemie se disputa la doi pasi de Timisoara

TIMISOARA. In 13 iunie, incepand cu ora 10 pe platforma asfaltata situata pe DJ 692 – 2 km de la intersectia cu DN 69 spre comuma Sanadrei, judetul Timis, se va desfasura primul concurs automobilistic si de karting postpandemie din Romania.

CITESTE SI: Accident grav in Timis. Masina de scoala de soferi rasturnata. Elevii si instructorul au fost raniti. Foto

Cursa conteaza pentru prima etapa din Campionatul de Automobilism & Karting Timis 2020, sub denumirea “Cupa Timisului – Sanandrei 2020” in organizarea Asociatiei Auto Club Rally Timis si a Comisiei de Automobilism si Karting-A.C.R.Timis. Concursul va consta din 3 sectiuni: circuit viteza, drift si eco kart, toate cu cate 3 manse – una de recunoastere si doua de concurs, iar in clasament conteaza mansa cea mai buna.

Etapa de la Sanandrei este una din cele mai apreciate de concurenti datorita specificului sau de circuit viteza. Conform traditiei concursul va fi incheiat cu o sectiune de speed si drift show. La aceasta competitie se mai pot inca inscrie toti amatorii pasionati de automobil, conditiile fiind foarte facile, si pot participa si automobile neinmatriculate. Mai pot participa in competitii dedicate lor si copii cu varste intre 5-16 ani la sectiune eco-karting (electric).

Se vor respecta toate masurile anti-COVID 19 legale in vigoare la data desfasurarii competitiei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.