Intreruperi in furnizarea apei si presiune scazuta la robinete la Timisoara si in judet. Interventiile Aquatim

TIMISOARA. Echipele Aquatim vor interveni in Timisoara si in mai multe localitati din Timis saptamana viitoare.

Prima lucrare este programata pentru luni, la Timisoara, cand va fi intrerupta furnizarea apei pe strada Niccolo Paganini pentru realizarea unor lucrari din fonduri proprii ale Aquatim.

Marti, presiunea apei va fi scazuta intre orele 9 si 14 pentru ca vor fi efectuate lucrari de spalare si dezinfectare a retelei de apa la Bethausen, Cladova, Cutina, Leucusesti, Balint, Tirgoviste, Bodo si Fadimac.

Tot marti, insa intre orele 9 si 16, va fi oprita furnizarea apei in Ghiroda pentru montarea unor hidranti, o lucrare care nu este facuta insa de Aquatim, ci de primaria Ghiroda.

Miercuri, in acelasi interval orar, presiunea apei va fi scazuta la Ohaba Lunga si Dubesti din pricina lucrarilor de spalare si dezinfectare a retelei.

De presiune scazuta la robinete vor avea parte si locuitorii din Recas, de marti pana vineri pe diferite strazi din oras. Iata programul interventiilor:

Marti, 09.06.2020, intre orele 9-14, pe strazile Plopilor, Fagului, Teilor, Salcamilor, Lucian Blaga, Mihai Eminescu.

Miercuri, 10.06.2020, între orele 9-14, pe strazile Armoniei, Rachitei, Vaii, Petalelor, N. Titulescu, Rozelor, Bujorilor.

Joi, 11.06.2020, între orele 9-14, pe strazile Alunis si Calea Bazosului.

Vineri, 12.06.2020, intre orele 9-14, verificari pe reteaua de distributie.

La jumatatea saptamanii apa va fi oprita in alte doua localitati. Miercuri, intre orele 9 si 13 va fi intrerupta furnizarea apei la Ianovapentru lucrari de spalare a bazinului de inamagazinare si a retelei de distributie.

Joi, in acelasi interval orar se va intrerupe apa la Remetea Mare pentru acelasi tip de lucrari.

In toate aceste cazuri, la reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.