Accident grav in apropiere de Timisoara. Mai multi oameni raniti, printre care si un copil

TIMIS. Accident, sambata dupa-amiaza, intr-o localitate de langa Timisoara.

CITESTE SI: Razie de proportii la Timisoara si in judet. Sute de amenzi date si zeci de permise retinute in numai cateva ore 

Evenimentul rutier a avut loc in Mosnita Noua. O soferita care venea din directia Urseni a vrut sa treaca printr-o intersectie, insa nu s-a asigurat corespunzator si s-a izbit de o alta masina, care venea dinspre Cheveres.
La fata locului au ajuns o masina de prima interventie a pompierilor, doua echipaje SAJ, dar si echipaje ale Politiei.

In cele doua masini se aflat sapte persoane. In urma accidentului, soferita care venea dinspre Urseni si un copil de patru ani, care era cu ea in masina, dar si alte doua femei din al doilea autoturism, au ajuns la spital.

O femeie in varsta de 40 de ani a condus un autoturism pe strada Calea Medvesi, dinspre Urseni, iar la intersectia cu strada principala din Mosnita Noua nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tanar de 19 ani, care circula dinspre Cheveres. In urma impactului, soferita si un copil de 4 ani, precum si 2 pasageri din celalalt autoturism, o femeie in varsta de 18 ani si una in varsta de 47 de ani, au fost raniti si transportati la spital. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu consumase bauturi alcoolice.

Foto: Info Trafic jud. Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.