Accident cu 3 masini la iesire din Timisoara. Femeie insarcinata intr-unul dintre autoturisme. Foto

TIMISOARA. Accident, sambata dimineata, aproape de iesirea din Timisoara.

CITESTE SI: Solnitele sau meniurile nu se imprumuta de la o masa la alta, chelnerii trebuie sa poarte masti si manusi. Au fost publicate regulile ce trebuie respectate de clienti si personal la terase

Trei autoturisme s-au ciocnit pe Calea Sagului, in sensul giratoriu de la Shopping City, zona aflata in santier. Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns o masina de interventie a pompierilor si doua ambulante SMURD.

In urma impactului, din fericire, nimeni nu a fost ranit, insa o femeie care era insarcinata, aflata intr-una dintre masini, a suferit un atac de panica. Tanara mamica a primit ingrijiri de la medicii ajunsi la fata locului.

Traficul in zona a fost dat peste cap minute bune din pricina accidentului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. E greu de vazut semnul de cedeaza trecerea, cine merge pe calea sagului crede ca are prioritate.

    • Păi trebuie refăcut. Ăștia de la rutieră ce dracu fac? Le merge leafa dar nu ii vedem niciunde, doar când e vreo coloană oficială. Rușinos…