Factura RETIM platita online si in timpul starii de alerta, la Timisoara

TIMISOARA. Cu toate ca o parte din restrictiile de circulatia au fost ridicate, puteti plati si in perioada starii de alerta factura RETIM din confortul propriei locuinte.

Plata se poate face direct pe site-ul RETIM, intrand in sectiunea contul meu, unde puteti intra cu numele de utilizator si parola. In cazul in care nu aveti un cont, si acesta este foarte usor de facut.

Dati click pe butonul inregistrare si intrati automat pe pagina de creare a contului. Aici trebuie sa introduceti codul de client, numarul de factura si seria, o adresa valida de e-mail si apoi sa stabiliti o parola si sa o confirmati. De asemenea clientul este sfatuit sa citeasca si sectiunea despre prelucrarea datelor cu caracter personal si sa fie de acord cu cele scrise.

AICI va puteti crea un cont pentru plata facturii online.

Clientii care vor sa plateasca factura la ghiseu o pot face de luni pana vineri, intre orele 8 si 16.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cu Retimul mare atenție nu trimit facturi și te trezești cu citații pentru 11 Lei !!!!