Presiune scazuta la apa in doua localitati din Timis

TIMIS. Echipele Aquatim vor interveni la mijlocul saptamanii in doua localitati din Timis.

CITESTE SI: Copiii mici nu trebuie sa poarte masca de protectie. Explicatia specialistilor 

Interventiile sunt programate pentru miercuri si joi la Belint si la Faget, si in niciuna dintre situatii nu va fi oprita apa. Presiunea la apa va fi insa una scazuta la Belint intre orele 9 si 14, cat timp vor fi spalate conductele.

Presiunea apei in timpul lucrarilor de spalare va fi scazuta in localitatea Faget pe strazile: Aleea Spitalului, Drumul Gladnei, Calea Lugojului, 1 Decembrie 1918, Gheorghe Doja, George Girda, Closca, Mihail Eminescu, 1 Mai, Unirii, George Cosbuc, Vasile Alecsandri si Tudor Vladimirescu.

Pe durata spalarii si la reluarea alimentarii cu apa în regim normal, apa de la robinet va fi tulbure. Compania le recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Aquatim recomanda consumatorilor sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.