Accident grav cu doua masini implicate. Oameni raniti. Foto

Accident luni dupa amiaza intre doua masini care mergeau in aceeasi directie, pe o sosea din vestul tarii.

CITESTE SI: Nu mai este nevoie de declaratie pe proprie raspundere in mai bine de jumatate din judetul Timis, pe o raza de 30 de kilometri, in jurul Timisoarei si Lugojului. Lista cu toate localitatile adaugate de Comitetul pentru Situatii de Urgenta 

Evenimentul rutier a avut loc luni dupa-amiaza pe soseaua care leaga Nadlacul de Arad.

Soferul unui Volkswagen nu a pastrat distanta regulamentara fata de un Mercedes din fata lui, care era condus de o femeie si s-a ciocnit cu acesta. In urma impactului cele doua masini au ajuns in santul de pe marginea drumului.

In urma accidentului soferul Volkswagenului s-a ales cu capul spart, soferita din Mercedes s-a ales cu rani usoare, iar un pasager din al doilea autoturism, a fost si el ranit. Cei trei au fost transportati la spital.

Un tanar de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism dinspre Nadlac inspre Arad, pe D.N.7, la km 582+300m, nu a pastrat o distanta suficienta fata de autoturismul din fata, condus de o femeie de 40 de ani, din Nadlac, intrand in coliziune. In urma evenimentului a rezultat ranirea celor doi conducatori auto si a unui tanar de 18 ani, pasager in autoturismul condus de femeie. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero„, au transmis reprezentantii IPJ Arad.

Foto: specialarad.ro, ISU Arad

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.