Biciclist mort dupa ce a fost lovit de tren

Accident mortal vineri dupa-amiaza la o trece de nivel cu calea ferata din vestul tarii.

CITESTE SI: Trei spitale din Timisoara, dedicate COVID 19, fara niciun bolnav cu coronavirus. La Victor Babes mai sunt internati doar 24 de pacienti 

Totul s-a intamplat la Arad, la bariera de pe strada Poetului. Un biciclist nu a mai avut rabdare sa treaca trenul si s-a strecurat printre bariere pentru a ajunge de partea cealalta a sinelor, insa a fost acrosat de o garnitura care mergea de la Arad catre Nadlac. Barbatul a fost aruncat la cativa metri.

Martorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului a ajuns un echipaj SMURD, insa in ciuda eforturilor medicilor, barbatul a murit.

Un barbat de aproximativ 63 de ani, care se deplasa pe langa bicicletă, a fost acrosat de trenul Regio 16207 (Arad – Nadlac). Barierele erau lasate, barbatul ar fi încercat sa se strecoare ca sa traverseze liniile de tren. Evenimentul s-a soldat cu moartea barbatului, in cauza fiind efectuate cercetari pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care a avut loc accidentul„, au transmis reprezentantii IPJ Arad.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.