Interventii ale Aquatim in mai multe localitati din Timis

TIMIS. Echipele Aquatim vor avea mai multe lucrari, la inceputul saptamanii, in diferite localitati din Timis.

Prima interventie este programata la Recas pe durata intregii saptamani, iar echipele companiei vor actiona pentru spalarea cu apa si aer a retelei de distributie.

Luni, 25 mai, marti 26 mai si miercuri 27 mai, intre orele 9-14, pe strazile Clopotului, Rasaritului, Coloniei, G. Cosbuc, Lucian Blaga, Viilor, Padurarului, Bachus, Vinului si Sudului.

Joi 28 mai si vineri 29 mai, intre orele 9-14, pe strazile Petalelor, N. Titulescu, Rozelor, Bujorilor, Armoniei, Rachitei si Vaii.

Pe tronsoanele de conducta pe care este programata spalarea apa va fi tulbure, iar pe celelalte strazi presiunea apei va fi scăzuta.

In cazul in care lucrarile programate intr-o zi nu se finalizeaza, vor continua a doua zi pe aceleasi strazi.

Tot luni, insa intre orele 9 si 16 se va intrerupe apa la Liebling, tot pentru spalarea si igienizarea retelei de apa.

In prima zi a saptamanii va fi intrerupta furnizarea apei si la Giarmata Vii, pe strada Luminis, pentru montarea unor hidranti. Lucrarea poate afecta distributia apei potabile si pe strazile Parcului si Infratirea.

Apa va fi oprita luni si la Ghiroda intre orele 12 si 17 pe strazile Victoria, Campiei si Stejarului, tot pentru montarea unor hidranti. Lucrarea poate afecta distributia apei potabile si pe strazile Sinaia, Semenic, Predeal, Plopilor, Bucegi, Retezat si Lugojului.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, compania le recomanda sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.
De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.