Ne putem gandi la concedii in Grecia. Bulgaria deschide granitele

Bulgaria continua masurile de relaxare si va permite intrarea in tara cetatenilor din trei tari, printre care si Romania.

CITESTE SI: Pandemia ne-a adus aer curat in Timisoara, spun specialistii de la Mediu. Orasul ramane pe lista neagra a poluarii din Romania 

Guvernul de la Sofia a decis sa deschida granitele pentru cetatenii din Serbia, Grecia si Romania de la 1 iunie. Anuntul a fost facut de premierul Boyko Borissov intr-o videoconferinta. Acum ramane ca si autoritatile din tara noastra sa isi dea acordul.

De la 1 iunie, ridicam carantina pentru cei care calatoresc in scop de afaceri, personal sau alte scopuri. Aceeasi decizie a luat-o si Serbia. Romania inca nu s-a decis, inca se discuta acolo„, a declarat premierul Boyko Borissov, potrivit Novinite.

O decizie in acest sens ar putea fi luata la 1 iunie, cand cei patru prim mninistri se vor intalni, scrie digi24.ro.

Calatorii care ajung in Bulgaria dupa 1 iunie vor prezenta declaratii pe proprie raspundere care sa ateste ca nu au fost carantinati, ca sunt familiarizati cu situatia din tara in care calatoresc si isi asuma pe deplin riscul calatoriei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.