Accident grav pe o sosea din Banat. A fost nevoie de descarcerare. Foto

Accident violent intre doua masini si un tir sambata dimineata in Banat.

CITESTE SI: Declaratia pe proprie raspundere a fost modificata. Descarca noul model 

Evenimentul rutier a avut loc pe centura Caransebesului inainte de ora 8.00. In accident au fost implicate doua autoturisme si un tir frigorific.

La locul accidentului au ajuns doua autospeciale ale pompierilor si un echipaj SMURD, dar si unul de la SAJ. Pompierii au intervenit pentru a-l scoate pe un barat de aproximativ 60 de ani dintre fiarele uneia dintre masini.

Omul era inconstient si a fost predat echipajului SAJ, care l-a transportat la Spitalul din Caransebes.

Din primele verificari s-a stabilit ca in timp ce un barbat de 40 de ani din Turnu Ruieni conducea un autoturism, pe DC 12, din directia Caransebeș catre Zlagna, nu a respectat semnificatia indicatorului Stop, patrunzand pe DN 6, intrand in coliziune cu un ansamblu de vehicule, format din autotractor și semiremorca, condus de un cetatean turc. In urma impactului, autoturismul a fost proiectat intr-un alt autoturism parcat in afara partii carosabile, pe acostament, pe sensul de mers Lugoj-Orsova, in care nu se afla nicio persoana. Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului autoturismului care a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Conducatorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Politiștii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Pe perioada cercetarilor, in zona accidentului s-a circulat cu restrictii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.