Accident pe o sosea din Timis. Un bebelus de 3 luni, un copil de 4 ani si mama lor au fost raniti

TIMIS. Accident, marti seara, pe o sosea din Timis. Doua masini s-au izbit puternic pe drumul ce leaga Lugojul de Sinersig. O mama si doi copilasi au fost raniti.

CITESTE SI: Momentul in care 30.000 de euro sunt pierduti intr-un magazin din Timisoara. Au fost ‘revendicati’ din mai multe parti. Cine a sunat la Politie. Video 

Accidentul s-a petrecut dupa ora 20.00 in apropiere de Boldur. Un VW si o Dacia s-au ciocnit, iar in urma impactului, aceasta din urma a fost proiectata in afara soselei.

Soferii care au trecut prin zona au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale politiei, o autospeciala de prima interventie a pompierilor, cu 7 subofiteri, o ambulanta SMURD.

In urma accidentului, femeia si cele doua fetite ale sale, una de 3 luni si una de 4 ani, au fost preluate de medici si transportate la spital pentru ingrijiri medicale si investigatii. Din fericire, nimeni nu a fost ranit grav. Cei doi copii au fost protejati de scaunele speciale de masina in care erau transportati.

Un barbat in varsta de 71 de ani a condus un autoturism pe DJ 592C, iar la intersectie cu DJ 592 nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism ce circula din directia Timisoara-Lugoj, condus de un barbat in varsta de 41 de ani. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv o minora in varsta de 4 ani, pasagera in autoturismul condus de barbatul in varsta de 41 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu consumase bauturi alcoolice.

https://www.facebook.com/lugojinfo.ro/videos/623864474879907/

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.