Se opreste apa in Timisoara si in alte localitati din judet

TIMISOARA. Echipele de interventie ale Aquatim actioneaza in aceasta saptamana in Timisoara, dar si in judet, iar odata cu acestea urmeaza sa fie oprita si apa.

CITESTE SI: Inca nu se vede soarele in curtea Palatului cu Ancora de la Timisoara. Constructia ilegala, tot in picioare la un an de cand primaria a anuntat demolarea. Foto 

Prima interventie este programata pentru miercuri, 13 mai, intre orele 9 si 13 la Sannicolau Mare. Alimentarea va fi oprita in urma unei solicitari a companiei Cons Electrificarea Instal, in vederea efectuarii racordului si a probelor de functionare pentru generatorul electric montat la Statia de Tratare a Apei Sannicolau Mare.

Tot miercuri, echipele Aquatim vor opri furnizarea apei intre orele 7 si 17, la Griarmata Vii, pe strazile Bisericii, Infratirii si Cerna. Lucrarea este necesara pentru montarea unor hidranti pe reteaua de distributie a apei din localitate si este realizata de Primaria Ghiroda.

O zi mai tarziu, intre orele 9 si 14, urmeaza sa fie oprita apa la Timisoara pe strada Circumvalatiunii nr.4. Aici urmeaza sa fie efectuata o legatura de conducta pentru punerea in functiune a unui supermarket ce se va deschide in zona. Vor ramane fara apa rece consumatorii aflati pe strada Circumvalatiunii intre strada Brediceanu si Pasajul Jiul.

O alta intrerupere de apa este programata tot pentru joi, intre orele 9 si 13, la Recas. Furnizarea apei va fi sistata pentru lucrari de racordare si probe de functionare a generatorului electric montat la Statia de Tratare Recas. Lucrarea va fi executata de catre Cons Electrificarea Instal.

La reluarea alimentarii cu apa în regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata,Aquatim le recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea compania ii sfatuieste pe consumatori sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.