Soferi beti si fara permis prinsi la Timisoara si in judet. Recordul weekend-ului stabilit de un scuterist

TIMISOARA. Nu au tinut cont nici de siguranta lor si nici de a altora, iar dupa ce au baut bine, s-au urcat la volan.

CITESTE SI: Razie de amploare la Timisoara si in comunele invecinate, cu sprijinul mascatilor de la trupele speciale de interventie. Foto 

Este cazul a trei soferi iresponsabili prinsi in weekend la Timisoara si in judet. Primul dintre ei a stabilit si recordul sfarsitului de saptamana. Barbatul in varsta de 33 de ani conducea un moped si a fost tras pe dreapta la Jebel, iar pentru ca duhnea a alcool si se clatina vizibil, politistii l-au pus sa suflet in aparatul etilotest. Rezultatul i-a uimit pe politisti, 1,32 mg/l alcool pur in aerul expirat.
La o verificare mai amanuntita, agentii au aflat ca omul nici macar nu are permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Tanarul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice.

Un alt sofer a fost oprit de politisti pe strada Ciprian Porumbescu din Timisoara pentru o verificare de rutina. Politistii l-au pus sa sufle si in aparatul etilotest, care a aratat o alcoolemie de 1.09 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Al treilea sofer prins sub influenta lui Bachus a fost un tanar de 29 de ani. Omul a fost oprit pe strada Linistei, iar in cazul sau aparatul etilotest a aratat o alcoolemie de 1.00 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cei doi barbati prinsi la Timisoara au fost condusi la spital pentru recoltarea probelor de sange in vederea stabilirii alcoolemiei si s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.