Razie de amploare la Timisoara si in comunele invecinate, cu sprijinul mascatilor de la trupele speciale de interventie. Foto

TIMISOARA. Razie de proportii a politistilor in Timisoara, dar si in localitatile din jurul orasului. Au fost date peste 300 de amenzi, cu o valoare de peste 100.000 de lei.

CITESTE SI: Tragedie pe sosea. Un barbat a murit pe loc dupa ce s-a rasturnat cu masina 

Controlul a durat aproximativ 6 ore, timp in care oamenii legii au verificat 1.509 de autovehicule, au legitimate 2.430 de persoane si au controlat si 79 de firme.

In timpul raziei s-au dat 348 de amenzi, dintre care 306 au fost pentru incalcarea normelor de circulatie pe drumurile publice.

Valoarea totala a sanctiunilor este de 139.413 lei.

Politistii rutieri au retinut 27 de permise de conducere si au retras 21 de certificate de inmatriculare.

La razie au participa 147 de lucratori de politie, 68 de politisti locali si 19 jandarmi din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara, cu sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. PNL-ul la carma… obisnuiti-va cu amenzile si furtul din buzunarele voastre

    • Amenzi primesc doar acele persoane care nu respecta Lege… Ești pe lângă subiect haterule

  2. Da ma fraiere spalat pe creier. Unde in Europa mai esti obligat sa stai in casa? Si asa ai stat 2 luni degeaba.
    In Germania nu te-au amendat cand ai iesit din casa. Dar tu prost PNList esti de acord cu orice.
    Marsh la WC-ul istoriei si cu partidul asta de hoti si anti romani.

  3. Eu cred ca se putea mai bine , cam slăbită activitate , puține amenzi , puține permise de conducere suspendate , ce mai , trebuie lucrat mai mult , sa se pregătească pentru starea de alertă,atunci incepe din nou ,, bataia la peste ,, dar putem spune că în 30 de ani autoritățile s au miscat bine , stim cine a devalizat industria rămasă din regimul de tristă amintire , fabrici si uzine , nu , asa se spunea , cine este răspunzător de dispariția flotei României, a 6 a ca mărime în lume , iar acum , stim totul despre vinovații si complicii lor care au ,, cucerit ,, marea majoritate a imobilelor din zi a centrală a orașului .