Tragedie pe sosea. Un barbat a murit pe loc dupa ce s-a rasturnat cu masina

Accident violent luni dimineata, in urma caruia un om si-a pierdut viata.

CITESTE SI: Porneste operatiunea de dezinsectie impotriva tantarilor la Timisoara. Ce substante vor fi aruncate din aer 

Evenimentul rutier a avut loc in jurul orei 5, la iesirea din Orastie catre Deva. Un barbat a pierdut controlul autoturismului intr-o curba, a parasit soseaua si s-a rasturnat, ajungand in parcarea unui restaurant.
Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale Politiei si Ambulantei. Din nefericire pentru sofer nu s-a mai putut face nimic.

Astazi, în jurul orei 05.00, un barbat de 65 de ani, din Petrila, in timp ce conducea un autoturism, la iesirea din Orastie spre Deva, pe DN 7, km 367+ 50 m, nu a adaptat viteza intr-o curba periculoasa, a pierdut controlul volanului si a iesit in afara partii carosabile, unde s-a rasturnat, in parcarea unui restaurant. In urma evenimentului rutier, conducatorul auto a decedat. Acesta era singur in autoturism”, a declarat pentru ziardehunedoara.ro Bogdan Nitu, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.