Plic cu 30.000 de euro, gasit intr-un supermarket din Timisoara. Este cautat cel care a pierdut banii

TIMISOARA. Clienti si vanzatori uluiti intr-un supermarket din Timisoara, dupa ce un plic plin cu bani a fost gasit de unul dintre cumparatori.

CITESTE SI: Romania, buna de plata peste 50 de milioane de euro dupa rezilierea abuziva a unui contract pe autostrada Lugoj – Deva. Riscam sa pierdem fondurile europene pe toata autostrada

Totul s-a intamplat joi dupa-amiaza intr-un magazin Kaufland. Un client a luat un carucior din afara magazinului, a intrat in incinta, iar o angajata i-a atras atentia ca una dintre roti este blocata de o hartie. Cand omul a deblocat roata, a decoperit ca este vorba, de fapt, despre un plic. Acesta a fost predat reprezentantilor magazinului, care atunci cand a vazut ce este in interior au chemat Politia.

Politistii timiseni au fost sesizati cu privire la faptul ca o angajata a unei societati comerciale situate in Calea Sagului din municipiul Timisoara a gasit pe jos in incinta societatii un plic in care se afla o suma considerabila de bani.Banii au fost predati politistilor din cadrul Sectiei 3 Timisoara in baza unui proces verbal. Politistii efectueaza verificări in baza imaginilor de pe camerele de supraveghere pentru identificarea posesorului banilor„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Deocamdata nimeni nu a sunat pentru a revendica suma de bani pierduta in magazin.

Foto: comisarul.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Era pensia lui Valer Dorneanu, va rog sa il cautati si sa ii dati banii inapoi, ca ii vine intretinerea saptamana viitoare.

  2. Era mai bine daca se pierdea in oltenia, nu mai trebuia cautat nimeni …..
    Oricum saraciile alea nu valoreaza cu totii atat…

    • Bine ca nu i-ai gasit tu pentru ca ar mai fi crescut acea „Oltenie” inchipuita de tine cu unu…
      De ce sa cataloghezi o regiune după ceea ce ai cunoscut tu….mai caută…..