Accident de munca in Timis. Barbat captiv sub un excavator

TIMIS. Accident miercuri dimineata in curtea unei scoli din Timis.

CITESTE SI: Ultimele imagini de pe santierul conexiunii cu Drumul Boilor. Cand s-ar putea circula pe noul tronson de sosea de langa Timisoara 

Totul s-a intamplat in jurul orei 10.00, in curtea scolii din localitatea timiseana Ohaba Forgaci. Un barbat in varsta de 41 de ani facea lucrari cu un excavator, iar in timpul unei manevre a intrat cu o roata a utilajului  pe o fosta fosa septica. Placa de beton turnata peste aceasta s-a spart, excavatorul a intrat in balans si s-a rasturnat, iar muncitorul a fost prins sub utilaj.

Martorii incidentului au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor si politiei, dar si o ambulanta SAJ.

Dupa aproximativ 20 de minute, omul a fost scos de sub utilaj, constient, si predat medicilor, care l-au transportat la spital. Barbatul are un picior rupt.

O echipa a Inspectoratului Teritorial de Munca a ajuns la fata locului si a fost deja demarata o ancheta pentru a se stabili daca muncitorul indeplinea conditiile de siguranta la locul de munca.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.