Grecii se pregatesc de sezonul estival. Prima plaja amenajata in conditii speciale

Grecia a inceput sa ridice restrictiile impuse in urma pademiei de coronavirus si, cu toate ca deocamdata turistii nu pot ajunge aici, plajele din Elada sunt pregatite de sezonul estival.

CITESTE SI: Si-a lasat copiii in urma si a traversat tara ca sa lupte cu coronavirusul la Timisoara. Asistenta primita cu bratele deschise de familia de la Spitalul Militar, ce ar putea ajunge sa ingrijeasca bolnavii cu COVID 19 in cel de campanie 

Cei care au grija de plaja Demilmar din faimosul oras Perissa, cunoscut pentru nisipul sau negru, au amplasat deja sezlongurile pe plaja. Acestia au preluat o idee lansata de o companie italiana, iar sezlongurile au fost ingradite de panouri de plexiglas.

Au realizat si o filmare si au pus-o pe retelele de socializare, ca oamenii sa stie ce ii asteapta la sosirea in Santorini.

Trebuia sa gasim o solutie pentru a-i face pe oameni sa se simta in siguranta in aceasta vara. Nu putem astepta dupa recomandarile autoritatilor, trebuie sa fim proactivi„, a declarat, pentru Greek Reporter, Charlie Chahine, proprietarul plajei.

Angajatii care ii vor servi pe turisti vor fi echipati regulamentar, cu masti si manusi.

Foto: ziare.com, greekreporter.com

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.