Politisti locali izolati la domiciliu la Timisoara, dupa ce au patrulat cu un coleg infectat cu coronavirus

TIMISOARA. Politia Locala a luat primele masuri dupa ce un agent de la Sectia 5 Politie a fost depistat cu coronavirus.

CITESTE SI: Mall-urile nu vor fi printre primele deschise dupa 15 mai si vom merge la serviciu la ore diferite. Raed Arafat despre relaxarea restrictiilor pe regiuni 

Cinci politisti locali care in ultima perioada au patrulat alaturi de colegul lor au fost trimisi in izolare, fiind anuntata si Directia de Sanatate Publica. Cei cinci poltisti locali urmeaza sa fie testati pentru a se stabili daca au sau nu virusul. Nu a fost insa singura masura luata.

Sediul Directiei Politia Locală Timisoara a fost dezinfectat cu substante omologate pentru a preintampina o eventuala transmitere a noului coronavirus in randul celorlalti politisti locali„, au transmis reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Va reamintim, un agent al Sectiei 5 Politie Timisoara a ajuns la finalul saptamanii trecute la spital dupa ce s-a simtit rau, iar in urma testului pentru coronavirus a fost confirmat pentru infectia cu Covid 19.

Politistul primeste in prezent tratament, iar un alt coleg de-al sau de patrulare, un jandarm, este si el in izolare la domiciliu.

De asemenea la Sectia 5 Politie a fost demarata o ancheta epidemiologica pentru a se stabili cu cine a intrat in contact politistul si ce colegi ai sai vor intra in izolare si monitorizare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. ahahahahahah, ei sunt paziti ca niste caini/? au jandarmii la poarta? sa le da Cojan „verzisori”?