Amenzi mai putine date de politisti si jandarmi la Timisoara. A crescut numarul oamenilor in carantina si izolati la domiciliu

TIMISOARA. Timisorenii s-au dovedit mai disciplinati in a doua zi a lui mai decat au fost de Ziua Muncii, lucru dovedit de numarul amezilor date de politisti si jandarmi.

CITESTE SI: S-a stins inca un pacient cu COVID 19 la Timisoara. Noi decese in tara, tot mai aproape de pragul de 800 de morti 

Astfel, politistii au aplicat sambata 161 de amenzi, cu 45 mai putine decat cu o zi inainte, iar valoarea acestora a fost de 286.000 de lei.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi au aplicat 17 sanctiuni contraventionale, cu 3 mai multe decat vineri, cu o valoare de 8.000 lei pentru nerespectarea masurii privind restrictionare a circulatiei conform Ordonantei Militare nr.3/2020.

In ultimele 24 de ore, jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara au aplicat si ei 15 amenzi in valoare de 32.000 lei.

La ora actuala, in judetul Timis sunt 645 persoane aflate in izolare la domiciliu, cu 208 mai multe decat la precedenta raportare. Totodată, conform Prefecturii, a crescut si numarul celor aflati in carantina, de la 320 la 425 de oameni.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.