Lovitura data de doi tineri intr-un oras din Banat. Au bagat un seif intreg in cateva borcane. Foto

Doi tineri au fost capturati de politisti dupa ce au reusit sa fuga cu un seif metalic dintr-un centru comercial din Banat.

CITESTE SI: Va fi mai rau ca de Pasti. Mii de politisti, jandarmi si armata pe strazi, la Timisoara si in judet, de 1 Mai. Avertismentul dur al oamenilor legii legat de gratar 

Lovitura a fost data in urma cu doua nopti. Cei doi barbati, in varsta de 31, respectiv 32 de ani, au intrat intr-un supermarket din Caransebes, unde se afla si o casa de schimb. Au patruns in punctul de lucru, au luat seiful metalic din incinta si s-au facut nevazuti.

Politistii au intrat pe fir, iar cercetarile i-au dus joi la o locuinta din localitatea caraseana Zavoi. Aici i-au gasit pe cei doi indivizi, care aveau asupra lor diferite sume de lei si euro.

Oamenii legii au continuat verificarile si in gradina casei au gasit ingropate mai multe borcane in care se aflau diferite sume de bani.

Cei doi tineri, unul din Zavoi si altul din judetul Arad, au fost retinuti de politisti si dusi la audieri.

UPDATE: Tinerii care au dat lovitura la centrul comercial din Caransebes au fost dusi in fata magistratilor, care au decis ca cei doi sa ramana in spatele gratiilor in urmatoarele 30 de zile.

Intre timp, politistii au gasit si seiful furat de cei doi, intr-o fantana din apropierea casei din Zavoi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.