Va fi mai rau ca de Pasti. Mii de politisti, jandarmi si armata pe strazi, la Timisoara si in judet, de 1 Mai. Avertismentul dur al oamenilor legii legat de gratar

TIMISOARA. Politisti, jandarmi si militari vor fi scosi de 1 Mai pe strazi pentru a se asigura ca timisorenii nu sfideaza prevederile Ordonantelor Militare si respecta restrictiile de circulatie.

CITESTE SI: Hoti si betivi prinsi dupa un control in trafic la Timisoara, dar si in judet 

Astfel, in prima zi a lunii a lui Florar, aproape 1300 de politisti, alaturi de care vor actiona sute de jandarmi, politisti locali si angajati ai MApN vor fi prezenti pe strazile din Timisoara si pe soselele din judet.

Atragem atentia ca nu vor fi tolerate abaterile de la normele de convietuire sociala sau incalcarile prevederilor Ordonantelor Militare. Nu se va arata nicio toleranta fata de cei care nu inteleg sa respecte efortul colectiv in reducerea numarului de imbolnaviri cauzate de COVID-19, fata de persoanele care cu buna stiinta nu vor intelege ca de data aceasta vom sarbatori acasa, doar in familie„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Politistii tin sa le reaminteasca timisorenilor ca amenzile pentru nerespectarea prevederilor Ordonantelor Militare sunt cuprinse intre 2000 si 20.000 de lei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.