Luptatoare de mica. Copila care a trecut printr-o operatie la inima si a invins coronavirusul

De la inceputul pandemiei de coronavirus, aproape 1 milion de oameni s-au vindecat de coronavirus la nivelul intregii lumi. Barbati si femei, tineri si batrani au iesit cu bine de pe patul de spital, iar povestile lor au fost prezentate de in presa. O poveste insa a induiosat intreaga lume.

CITESTE SI: Asa arata fericirea. Primul bebelus vindecat de coronavirus la Maternitatea Bega din Timisoara a plecat acasa in bratele mamei sale, in ropote de aplauze. Video 

Erin Bates este o fetita care a venit pe lume in urma cu… 6 luni. Parintii ei sunt Emma si Wayne, cei care au asteptat 10 ani sa o tina in brate, au fost in culmea fericirii din primul moment in care au vazut-o. La o luna dupa nastere, familia Bates a primit insa o veste teribila. Micuta Erin avea o anomalie cardiaca congenitala, numita tetralogia Fallot, un defect prezent inca de la nastere. Fetita avea nevoie de o operatie.

Cu doua zile inaintea Craciunului micuta a fost operata si a stat o saptamana la terapie intensiva. Doua zile mai tarziu a contractat un virus care i-a afectat tractul respirator. Boala a evoluat rapid, iar plamanii micutei au intrat in colaps. Erin a fost diagnosticata cu bronhomalcie si a trebuit sa fie intubata. Problemele au continuat si a ajuns sa nu poata respira fara ajutorul aparatelor deoarece inima i se marise si apasa pe caile respiratorii.

Fetita a ramas in spital sub supravegherea medicilor, insa in 10 aprilie lucrurile s-au inrautatit din nou, dupa ce a fost infectata cu coronavirus.

Medicii au ingrijit-o, dar nici micuta nu a renuntat. Trupul firav al lui Erin a luptat cu virusul, iar dupa doua saptamani, fetita de 6 luni a scapat de Covid 19, scrie eva.ro.

Mica luptatoare va ramane insa in spital pana va mai creste putin pentru a putea trece printr-o noua operatie, pentru ca in viitor sa poata sa duca o viata normala. Parintii ei au facut publica povestea pe o pagina de Facebook, iar acolo toti cei care i-au citit povestea pot urmari evolutia starii fetitei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.