Sortati responsabil deseurile reciclabile. Legati sacii la gura inainte de a fi preluati de RETIM

TIMIS. Intr-o perioada in care trebuie sa ne protejam atat pe noi, cat si pe cei din jur mai mult ca niciodata, putem sa ne comportam responsabil si cu reciclarea deseurilor.

Ambalajele din plastic, carton sau hartie trebuie depozitate in pubela galbena, sau in sacul galben, numai dupa ce au fost curatate asa cum trebuie. Pentru a nu ocupa mult spatiu, RETIM isi sfatuieste clientii sa striveasca, sa rupa sau sa plieze materialele reciclabile.

In cazul in care nu mai aveti saci galbeni, nu este o problema. Aceste materiale pot fi puse si in alti saci, transparenti, respectandu-se insa regulile privind curatarea, plierea sau ruperea deseurilor reciclabile.

Sacii in care sunt depozitate deseurile trebuie sa fie bine legati la gura inainte de a fi preluati de operatorul de salubritate.

AICI puteti vedea cele 10 reguli stabilite de RETIM pentru gestionarea deseurilor pe timp de pandemie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.