Aquatim in sprijinul clientilor din Timisoara si din judet, pe timp de pandemie. Plateste factura online

TIMISOARA. Nu trebuie sa completezi declaratie pe propria raspundere si nici nu trebuie sa iti faci griji ca vei avea restante. Acum iti poti plati factura Aquatim si online, iar metoda este foarte simpla.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe www.aquatim.ro si sa iti activezi contul. Acest lucru se face cu ajutorul unei adrese de e-mail valide si cu doua informatii de pe factura, codul de client si numarul contractului.

Un utilizator inregistrat pe www.aquatim.ro poate activa factura prin e-mail in doi pasi: dupa accesarea contului, se selecteaza „ACTUALIZARE DATE”, apoi „CONFIGURARI”, unde se bifeaza in casuta corespunzatoare mentiunii „accept conditiile pentru activarea facturii prin e-mail”. Este important de retinut ca incepand cu data de 1 iunie a.c., odata cu alegerea acestei optiuni, factura nu va mai fi expediata prin posta, sub forma tiparita.

Prin folosirea platformei on-line, clientii Aquatim se bucura si de alte cateva avantaje: pot plati factura de apa in siguranta, de acasa, cu un card bancar, au toate facturile organizate la un loc, scapa de grija scadentelor (sistemul permite setarea unor alarme de plata la scadenta, prin e-mail), pot urmari consumul (si depista eventuale defecte etc) si transmite sesizari direct din cont. Informatii detaliate se gasesc pe site-ul Aquatim, in „Manualul platformei on-line”, la: https://www.aquatim.ro/unde-si-cum-puteti-plati-43.html.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.